fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

За нас

Издателство „Потайниче“ е създадено през 2010 г. от Христо Пацов в София. Книгите, които издаваме, са разнообразни, без жанрово ограничение, предимно от български автори. В каталога ни има както романи, сборници с разкази, поетични и детски книги, така също и специализирана и справочна литература от различни области. 

Ние от издателство „Потайниче“ сме на мнение, че в България има автори, чиито произведения са на високо ниво в своя жанр, но не им се обръща достатъчно внимание. Затова издаваме голям брой не толкова известни автори, а също и значително количество дебютни книги. Искаме да помогнем на добрата литература да достигне до своите читатели. Да покажем, че има шедьоври и сред неизвестните имена. Най-щастливите ни моменти са, когато откриваме такива сред изпратените ни ръкописи.

информация

За автори

 Авторите, които искат да ни предложат произведенията си за издаване, могат да ни изпращат своите ръкописи. Ние ще ги прегледаме и ще се опитаме в едномесечен срок да отговорим. Моля, изпратете ни:

  • Целия ръкопис в електронен вид.
  • Кратка автобиография на автора. 
  • Информация за предишни публикувани книги, публикации от и за автора, награди.
  • Добре би било да се добави и информация за книгата – жанр (ако е проза), целева аудитория (ако е проза), анотация, синопсис (ако е роман).

Не се колебайте да се свържете с нас!

Информация

За търговци

​ Търговците могат да намерят заглавията на издателство „Потайниче“ с търговска отстъпка в София, в книжна борса „Искър-Сиела“ на щандовете на „Сиела“, които са наш основен разпространител. Също така ги има и в книжна борса „Болид“, ет. 2, офис 27, щанд на Трансконтакт. Разбира се, могат да ги вземат и директно от нас, като трябва предварително да се уговорим за това. Не се колебайте да се свържете с нас!

информация

За библиотеки

На библиотеките можем да предоставим същата търговска отстъпка за закупуване на книгите ни, както на търговците на едро.

Не се колебайте да се свържете с нас!