fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

Контакти

Свържете се с нас и в най-кратък срок ще се Ви отговорим!

Контакти

+359 898 531 430
hristopat@gmail.com

Работно време

Понеделник – Неделя /  0-24

Без почивен ден

Последвайте ни

Често задавани въпроси

Как се изпълняват поръчките?

 Поръчките на териториятан на България се изпълняват от куриерска фирма Спиди. Извън България ги изпращаме по Български пощи.

Мога ли да поръчам от чужбина?

Да, имате възможност да изберете дали доставката да е до България или до друга част на Европа. За поръчки извън Европа е нужно да се свържете с нас.

Откъде мога да си купя книгата?

Освен тук, на нашият сайт, книгите ни можете да намерите в голям брой други онлай магазини, както и в търговската мрежа на книжарниците. Веригата от търговски обекти на „Сиела“ би трябвало да разполага с книгите ни, тъй като те са наш основен разпространител

За колко време пристига поръчката ми?

Обикновено поръчката НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ пристига до клиентите ни за 2 работни дни. Ако направите поръчка днес, утре я изпращаме и вдругиден е при вас. Ако окаквате поръчката в по-малко населено място, което куриерите не обслужват всеки ден, то тогава пристигането на поръчката ще зависи от техния график. Срокът за доставка на поръчките ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ зависи от дестинацията и сроковете на Български пощи. В УСЛОВИЯТА НА ПАНДЕМИЯ някои дестинации по света се обслужват със забавяне от нормалния график или временно не се обслужват, затова е добре да се свържете с нас или да проверите дали пощенските услуги за пратки от чужбина работят.

Защо не мога да намеря тази книга никъде, освен на вашия сайт?

Някои от изданията ни са издадени в малък тираж и не са били предвидени за разпространение в търговската мрежа. Затова тях можете да намерите единствено на нашия сайт.

Мога ли да поръчам по телефон или електронна поща?

Да, можете, свържете се с нас и поръчайте.