fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

За любителите на есента Алеята на книгата София 2023 предлага богат избор от книги, които ще ви помогнат да се потопите в магията на есента. Ще намерите книги за есенната природа, за есенните празници, както и за есенните чувства и спомени.

Есента е най-подходящият сезон за четене

След горещите летни дни и преди студените зимни месеци, есента е сезонът на почивка и релаксация. Това е идеалното време да се насладите на добра книга и да се потопите в света на литературата.

Есента е сезонът на авторите

Много писатели предпочитат да пишат през есента, когато времето е по-спокойно и има повече време за творчество. Това се отразява и на пазара на книги, където през есента се издават най-много нови книги.

алея на книгата софия 2023 книги

Есента е сезонът на личното време

След натоварения летен сезон, хората имат повече свободно време, което могат да отделят за любимите си занимания, включително четене. Това е чудесен повод да се насладите на добра книга и да се откъснете от ежедневието.

Есенната Алея на книгата София 2023 е чудесен повод да се потопите в света на литературата. На фестивала ще участват над 140 издателства от България и чужбина, които ще представят над 100 000 заглавия в различни жанрове. Ще имате възможност да откриете нови книги на популярни български автори, както и на нови, по-малко известни автори. Ще намерите романи, поезия, стихосбирки, криминални романи, проза и много други.