fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

Алея на книгата София, от 4 до 10 септември 2023 г.

 

Алея на книгата София 2023

Издателство “Потайниче” ще вземе участие на есенната Алея на книгата София 2023. Датите на изложението тази година са  4-10 септември, а мястото е добре познато на всички любители на книжните панаири в столицата – парковото пространство пред НДК и бул. Витоша. Именно в градинката пред НДК ще бъде и шатрата на издателство “Потайниче” с № 49. Традиционно събитието ще събере издателства от цяла България и ще предостави богат избор от най-актуалните и търсени нови книги на родния пазар.

Както обикновено Алея на книгата София 2023 е с вход свободен, а посетителите ще имат възможност да се срещат с автори и преводачи, както и да се насладят на богатата литературна програма на откритата културна сцена. За най-малките пък ще бъдат организирани различни забавни събития.

Работно време на Алея на книгата София 2023

Всеки ден от 10:00 до 20:00 часа, а в неделя (10 септември) – до 19:00 часа, ще ви очакваме в шатра № 49 с всички наши нови заглавия и бестселъри на издателство „Потайниче“. Разгледайте заглавията ни, като ви препоръчваме да си направите предварителен списък с избраните. Книгите на издателство “Потайниче” ще се предлагат с отстъпка от 20%. За актуалните новини и промоции може да следите и Facebook страницата ни.

Организатор на Алея на книгата София 2023

Организатор на Алея на книгата София 2023 е Асоциация “Българска книга”, като всички актуални новини, свързани със събитието, може да следите в тяхната Facebook страница,  както и в страниците в социалните мрежи на Алеята – Алея на книгата.