fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

Издателство „Потайниче“ ще участва и на културната сцена на Алея на книгата София 2023, като ще се включи в богатата и разнообразна програма, подготвена и тази есен.

Литературен кът

Неизменната част от изложението на открито, литературният кът, където ще се представи специална културна програма, включваща премиери на книги, срещи с поети, писатели и преводачи, игри и работилници за деца. На сцената на Алея на книгата София 2023 ще се проведат четения на български и чуждестранни автори, както и дискусии за актуални литературни теми, свързани с култура, изкуство, общество и политика.

синебрадко алея на книгата софия 2023

Кога?

На 6 септември, сряда, 10:00 ч. ще се състои представяне на най-новата детска книга на издателство „Потайниче“„Синебрадко“ с автори Зора Колева и Весела Кучева. В нея ще се запознаете с един много дружелюбен човек със синя брада, който помага на всеки, изпаднал в беда. Каним всички малки и големи приятели на акуситчен детски концерт, в който ще бъдат представени песнички от книжката с участието на музиканта Константин Кучев.  Приказката е написана с много хумор и въображение и е предназначена за деца от 3 до 7 години.

Къде?

Щандът на Издателство „Потайниче“ на есенната Алея на книгата София 2023 е номер 49 – в градинакта пред НДК. Очакваме ви в компанията на всички наши нови книги.