fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

Книгата „Как да избираме козметика“ с автор Надя Йорданова е практическо ръководство за избор на козметика за лице и коса.

В книгата си авторката разглежда основните типове кожа и коса как да изберем козметика, подходяща за всеки тип. Тя обсъжда и различните видове козметични продукти за лице, като почистващи средства, тоници, серуми, кремове и грим. Тя обръща внимание и на различните видове козметични продукти за коса, като шампоани, балсами, маски, стилизиращи продукти и бои за коса.

В допълнение към практическата информация, книгата съдържа и съвети за избор на козметика през зимата. Авторката препоръчва използването на продукти, които хидратират и предпазват кожата и косата от студа и вятъра.

Книгата е предназначена за всички, които се интересуват от козметика и искат да научат как да изберат продукти, които са подходящи за техния тип кожа и коса.

kak da izbirame kozmetika kniga

Ето някои от съветите, които Надя Йорданова дава в книгата:

  • Изберете козметика, която е подходяща за вашия тип кожа и коса. Не купувайте продукти, които са предназначени за друг тип кожа или коса, тъй като те може да не са ефективни или дори да влошат състоянието на кожата или косата ви.
  • Прочетете състава на козметичните продукти, преди да ги купите. Избягвайте продукти, които съдържат съставки, които са известни с дразненето на кожата или косата.
  • Направете тест за алергия, преди да използвате нов козметичен продукт. Нанесете малко количество от продукта върху вътрешната страна на китката си и изчакайте 24 часа. Ако не забележите никакви дразнене, можете да използвате продукта безопасно.
  • Не използвайте козметика, която е изтекла. Козметиката, която е изтекла, може да бъде вредна за кожата и косата ви.

Книгата „Как да избираме козметика“ е полезен ресурс за всички, които искат да научат повече за козметиката и как да изберат продукти, които са подходящи за тях.