fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

Есенната Алея на книгата София 2023 ще се проведе от 4 до 10 септември. Издателство „Потайниче“ ще представи четири нови заглавия на фестивала, дело на талантливи български автори. Сега е моментът да включите тези книги, в библиотеката си.

Септември 2023 започва с:

„Част от мен“, стихове от Симона Божилова

Тази книга не се чете с ума, а със сърцето, защото всяка дума в нея е минала през сърцето на авторката, за да стигне и до вашето.

„Времена“, тристишия от Георги Якимов

За красотата на сезоните и автентичните усещания, които носи всеки един от тях.

„По/стъпките му“, роман от Иван Стоилов

Книга, изпълнена с много хумор, философски разсъждения, исторически равносметки, политически заговор, любов, омраза, всякакъв вид алкохол… и едно шиле.

 

„Синебрадко“, детска книжка от Зора Колева

Книжката разказва ни среща с един дружелюбен човек със синя брада. Той обича да се разхожда из гората, да наблюдава дърветата, птиците, тревите и да намери с кого да размени добра дума. Готов е винаги да помогне на някого в беда.

 

Тези книги и още много от съкровищницата на издателство “Потайниче” ще намерите на Алея на книгата София 2023, която ще се проведе от 4 до 10 септември 2023 г. Очакваме ви в шатра 49! Възползвайте се от отстъпките и изненадите, които сме подготвили за вас по време на най-книжната седмица в столицата.