fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

Издателство „Потайниче“ ще представи на 50-ия международен панаир на книгата в НДК между 5 и 10 декември 2023 г. всички свои нови заглавия, както и бестселърите си. Всички книги ще бъдат предлагани с 20% отстъпка.

Ето и списък на най-новите книги на издателство „Потайниче“, които ще бъдат представени на панаира:

„Всичко, което искахме“ от Мадлен Аспарухова. 44 истории за живота, такъв какъвто е. А вечният път на живота се вие така, че спира на всяка гара. Примамливо ни кани да надникнем през прозореца на купето и да се поразходим по перона. Любов. Надежда. Очакване. Раздяла. Спомени. Това са само някои от гарите по маршрута, наречен “Живот”. Влакът винаги е един и същ, но след всяка ново качване в него, самите ние сме различни. Книга за живота като пътуване към себе си.

„Синдромът на черната котка“ от авторката на “София-London-София” и “42 дни” – Теодора Славова. Книгата представя тринадесет фатални, но фантастични разказа, които ни показват пъстрия живот без да изпускат нито един нюанс и впечатлят с неочакван финал. Много истини са събрани тук и майсторски са гарнирани с по малко от всички емоции, които могат да развълнуват човешката душа.

„Мистерия в Йовановци“ от Орлин Чочов. Шестата книга от поредицата за детектива Пирин Вихренски ни въвлича в поредния му случай, където този път той няма водеща роля, но получава възможността да работи заедно с много близък човек. Разгадаването на загадката, търсенето на истината и желанието за възстановяване на справедливостта отново ще запратят Пирин и постепенно формиращия се негов екип във водовъртеж от непредвидени ситуации. Те ще се сблъскат с неочаквано коварни противници и ще им се наложи бързо да вземат съдбоносни решения.

Очакваме ви на щанд 413, етаж 4.