fbpx

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всичи поръчки над 50 лева! ПОДАРЪК към всички поръчки над 100 лева!

Ако търсите качествени книги за подарък или за себе си, не пропускайте да посетите щанда на издателство Потайниче на Алеята на книгата София 2023. Книжните ни предложения този път са:

„Великите учители“ от Йото Пацов

Книга за живота и делото на 12 от най-великите учители в света, като Буда, Христос, Мохамед, Конфуций, Лао Дзъ и др. Четовото ще ви помогне да научите повече за историята на човешката цивилизация и за основните идеи, които са вдъхновявали хората през вековете. Книгата е написана в достъпен и увлекателен стил и е подходяща за читатели от всички възрасти.

 

„Лечители в градината“ от Надежда Максимова

Книга за лечебните свойства на растенията, която включва над 100 рецепти за билкови чайове, тинктури, отвари и компреси. „Лечители в градината“ е книга, която ще ви помогне да се запознаете с лечебните свойства на растенията, които ни заобикалят.

Първа корица

 

„Дъга. Том 1“

Сборник с комикси на български и чужди автори, който включва както класически комикси, така и нови творби. Включва комикси на български и чужди автори, които са вдъхновени от различни теми, като любов, война, природа и др.

 

Всички тези книги ще бъдат на Алеята на книгата София 2023.